Bowen therapeut, Bioresonantie therapeut, Complementair natuurgeneeskundige Veterinair en Humaan therapeut, Essentiële olie en Bloesemremedie therapeut.

Conny studeerde als Klinisch Chemisch Analist(HLO-A) af in 1983 in Venlo . Aantal jaren in de zorgsector gewerkt, waarna werkzaam geweest in het bedrijfsleven als manager. Uiteindelijk haar passie voor dieren gevolgd en diverse diploma’s behaald op dit vlak met als laatste Natuurgeneeskundig veterinair therapeut in 2011. Het spiegel effect tussen mens en dier kreeg haar aandacht, bleef haar trekken en verbazen en bracht haar terug op het pad van helpen en ondersteunen van mensen.

In 2011 haar diploma’s essentiële oliën en bloesemtherapie voor dieren uitgebreid naar mensen. In 2012 Bioresonantie therapie erbij voor mens en dier. In 2013 kwalificeerde ze zich als Humaan Bowen Therapeut en ze is nog volop in ontwikkeling.

Haar ervaring heeft ze op gedaan in diverse scholen en praktijken, waarna in 2007 haar eigen bedrijf gestart is. In 1ste instantie begonnen met een hondenschool en gedragstherapie voor honden, waarna uitgebreid met een complementair natuurgeneeskundige veterinaire praktijk. In 2011 na twee jaar voorbereiden begonnen met het organiseren van de opleidingen tot zowel Humaan als ook Canine Bowen therapeut. In dit verband contact gekregen met Anneke Loode, welke als lerares in de Humaan Bowen opleiding participeert. Sinds 2013 is Conny ook zelf begonnen met het behandelen van mensen met de Bowen Techniek.

Haar motto in het leven en voor haar praktijk/school:

“Welzijn en Balans voor mens en dier is waar ik voor ga”